U petak tradicionalna Bijela noć NŠK Sv. Mihovil u Preku

Nastavlja se sezona ljetnih fešti na otoku Ugljanu. U petak 14. srpnja 2017. godine na ljetnoj pozornici u središtu Preka održat će se 20. izdanje tradicionalne fešte Bijela noć, u organizaciji Turističke zajednice Općine Preko i NŠK Sv. Mihovil. Za glazbeni dio programa bit će zadužena splitska klapa Contra te legendarni zadarski pjevač Zoran Jelenković. Početak programa je u 21:30, a uoči koncerta predstavit će se mladi uzrasti nogometnog kluba Sv. Mihovil u kojem trenira više od 120 djece s Ugljana i Pašmana.

– Bijela noć fešta je s dugom tradicijom. Prvo izdanje zabavne večeri održano je 1998. godine, a od tada se održavala svake godine. Uz glazbeni dio programa, Bijelu noć smo uvijek koristili za promociju djelovanja našeg kluba, s naglaskom na rad mladih uzrasta. Pozivam sve simpatizere našeg kluba, naše bivše igrače, kao i roditelje s djecom da nam se pridruže u još jednoj fešti jedinog otočnog kluba u Zadarskoj županiji koji djeluje već 21 godinu – poručio je predsjednik NŠK Sv. Mihovil Darijo Korenov.

Klapa Contra osnovana je 2015. godine, a njezini članovi su poznati klapski pjevači koji su godinama bili jake karike u klapama Cambi, Iskon, Kampanel i Puntari, a najpoznatiji su im hitovi ”Srićo moja” i ”Kreni pismo”. Zoran Jelenković poznati je zadarski pjevač koji je u solo pjevačku karijeru krenuo 1994. kada se na Zadarskom festivalu predstavio s pjesmom “Stara Zvona”. Poznat je po nadahnutim nastupima i odličnoj interakciji s publikom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...