U ponedjeljak u Zadar stiže “Bog masakra”

U ponedjeljak, 10. srpnja u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21:30 sati pogledajte predstavu „Bog masakra“ suvremene francuske spisateljice svjetskog glasa Yasmine Reze čiji je tekst ovjenčan brojnim nagradama u izvedbi HNK Varaždin.

Bog masakra, najnoviji tekst Yasmine Reze, pronicljiva je, provokativna, razotkrivajuća i cinična studija mentaliteta “europskog građanina” na početku 21. stoljeća.

U fokusu ove predstave nalazi se roditeljstvo, i to ono roditeljstvo koje se našlo u situaciji da riješava sukob svoje djece, no dva mlada bračna para nalaze se pred izazovom kada se suprostave onom drugom pa u pitanja dolaze njihove roditeljsko-građanske uloge. „Bog masakra“, nagrađen je zbog izuzetnoga teksta brojim nagradama, a među njima najviše se ističe eminentna nagrada Tony kojega mnogi nazivaju „kazališnim Oskarom“.

Režiju potpisuje Lea Anastazija Fleger. Igraju:  Sunčana Zelenika Konjević, Robert Plemić, Irena Tereza Prpić i Marinko Prga.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 50,00 kuna od 11 do 13 sati i od 19 do 20:45 sati te pola sata prije početka predstava na mjestu održavanja programa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...