U Privlaci pjesma za sve: Večer evengreena pa večer klapske pisme

Večer evergreena pod nazivom „Jednostavno ljubav“ održat će se u subotu 22.07. na trgu „Kolište“ s početkom u 21:00h. Nastupit će Nera Gojanović (mezzosopran) koja je organizirala i producirala više od 100 koncerata, glazbeno scenskih djela te naposljetku i prvu operu u produkciji Šibenskog kazališta nakog gotovo cijelog stoljeća. Na klaviru je prati Gordana Pavić sa kojom bilježi velik broj uspješnih koncerata u zemlji i inozemstvu. Program će se sastojati od velikog broja domaćih i stranih hitova, među kojima su: Z.Runjić: Magdalena; M.Hamlisch: The way we were; I.Robić: Samo jednom se ljubi; J.Kern: New York, New York; B. Howard: Fly me to the moon i mnogi drugi…

U utorak 25.07. slijedi Dalmatinska večer. Program počinje u 21:00h na trgu „Kolište“, a okupljene će zabavljati Bepo Matešić, David Ricov i bend Kanela. Posjetitelji će moći probati i prigodna dalmatinska jela.

11. Susret klapa „Pisma na Kolištu“ održat će se u subotu, 29.07. na trgu „Kolište“ s početkom u 21:00h. Organizator je ženska klapa Libar iz Privlake, a kao gosti će nastupati i Klapa Kondura, Mješovita klapa Maraska, Mješovita klapa Puntadura, Klapa Peružini, Klapa Kandelora, Klapa Prezenca, Klapa Asseria i Klapa Koporan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...