U Saturnusu najveći ljetni UV party na kojemu ste ikada bili; Dijelimo ulaznice!

Najveći i najjači ljetni UV party na kojemu ste ikada bili bit će upriličen 11. kolovoza u klubu Saturnus u Zatonu zato već sada zaokružite taj datum na svojemu kalendaru i nastavite čitati ovaj tekst.

Vrhunski domaći DJ-evi držat će vas na nogama do ranoga jutra, a njihova glazba svirat će u ritmu tijela u pokretu. A tijela? Vaša tijela specijalne vizažistice obojat će raznolikim UV bojama što će dovesti ovaj party na jednu čarobnu razinu.

Što vas još čeka? Puno toga! Eksplozija konfeta, CO2 show, fotografiranje, posebni efekti dima te najbolji audiovizualni spektakl.

Samo birano društvo moći će pristupiti ovom elitnom tulumu pa svoju narukvicu nabavite na vrijeme, bilo prateći upute na službenom Facebook eventu, ili preko Antene Zadar!

 

Sve što trebate napraviti je poslati SMS poruku s ključnom riječi AZD UVSUMMER i svojim imenom i prezimenom na broj 666999 te ulazite u izbor za osvajanje festivalskih ulaznica. Dijelimo čak 5×2 za party!

Više o tulumu možete pročitati na službenom Facebook eventu.

Nagradno darivanje traje do nedjelje, 6. kolovoza do 23:59 sati.

Napomena: cijena poslane SMS poruke iznosi 3,72 kn/SMS. Darovi nisu zamjenjivi za novac, niti bilo koji drugi proizvod iz asortimana organizatora ili Antene Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...