U sklopu Zadarskog kazališnog ljeta sutra predstava “Nevidljiva”

Na 23. Zadarskom kazališnom ljetu u srijedu, 5. srpnja pogledaje predstavu NEVIDLJIVA Maje Pelević u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica s početkom u 21:30h u Kazalištu lutaka Zadar.
Prijevod i dramaturgiju potpisuje Dora Golub, režiju i oblikovanje svjetla Nikola Zavišić, scenografiju, kostimografiju i oblikovanje lutaka Natalija Burnos, skladatelj je Igor Karlić, a lutke je izradio Darko Petković

Igraju: Sara Lustig, Goran Vučko, Vjera Vidov, Dominik Karakašić

Svijet roditelja u ovoj predstavi funkcionira kao teatar u teatru zaigranih nevidljivih klinaca koji nevidljivi stvaraju svijet i sve što nevidljivo jest. Njihova kreativnost, kazališnim jezikom realizirana kroz igru svjetlima, glazbom i šarolikom lepezom rekvizita i svjetlucavih kostima, odvodi gledatelje na mjesto kojim doista vlada mašta, pa možda i svojevrsna anarhija, no koje ipak nije isključivo utopističke naravi. Nevidljiva djeca ovdje su pak da svojim radnjama na pozornici pokažu da možda, ipak, postoji model boljeg i pravednijeg društva koji je moguće realizirati.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30,00 kuna na blagajni HNK Zadar (11-13h, 19-20.45) te pola sata prije početka predstave na blagajni Kazališta lutaka Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...