koprodukcija Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica

U sklopu Zadarskog kazališnog ljeta sutra predstava “Nevidljiva”

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Na 23. Zadarskom kazališnom ljetu u srijedu, 5. srpnja pogledaje predstavu NEVIDLJIVA Maje Pelević u koprodukciji Kazališta lutaka Zadar i Kazališta Virovitica s početkom u 21:30h u Kazalištu lutaka Zadar.
Prijevod i dramaturgiju potpisuje Dora Golub, režiju i oblikovanje svjetla Nikola Zavišić, scenografiju, kostimografiju i oblikovanje lutaka Natalija Burnos, skladatelj je Igor Karlić, a lutke je izradio Darko Petković

Igraju: Sara Lustig, Goran Vučko, Vjera Vidov, Dominik Karakašić

Svijet roditelja u ovoj predstavi funkcionira kao teatar u teatru zaigranih nevidljivih klinaca koji nevidljivi stvaraju svijet i sve što nevidljivo jest. Njihova kreativnost, kazališnim jezikom realizirana kroz igru svjetlima, glazbom i šarolikom lepezom rekvizita i svjetlucavih kostima, odvodi gledatelje na mjesto kojim doista vlada mašta, pa možda i svojevrsna anarhija, no koje ipak nije isključivo utopističke naravi. Nevidljiva djeca ovdje su pak da svojim radnjama na pozornici pokažu da možda, ipak, postoji model boljeg i pravednijeg društva koji je moguće realizirati.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30,00 kuna na blagajni HNK Zadar (11-13h, 19-20.45) te pola sata prije početka predstave na blagajni Kazališta lutaka Zadar.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar