U srijedu ne propustite najveći pjena party koji je šira zadarska okolica ikad vidjela

U Saturnus Clubu Zaton održat će se FOAM FEST – do sada neviđeni, najveći i najbolji ljetni pjena party u široj zadarskoj okolici! Ovu spektakularnu ljetnu manifestaciju mnogi već vide kao vrhunac svoje ljetne zabave pa su brojni domaći i strani partijaneri već zabilježili datum 5. srpnja i klub Saturnus u Zaton Holiday Resortu na svojim kalendarima.

Ono što ovaj jedinstveni tulum čini privlačnim nisu samo topovi koji izbacuju pjenu (koji će samo zbog ovog partyja biti dovezeni ravno sa Zrća), već i glazbena play-lista najboljih i najpopularnijih RnB, EDM i tehno hitova izvođena od strane spretnih ruku domaćeg MC-ja i međunarodnih DJ gostiju.

Osim toga, obećana nam je ‘eksplozija konfeta’ po uzoru na najbolje klubove i festivale u Las Vegasu, Ibizi i Amsterdamu, CO2 show na najvišoj razini, najsuvremeniji dimni efekti, vizualni i audio spektakl, tisuću balona te službeni i stručni fotografi koji će zabilježiti sve najbolje trenutke zabave! Naravno, neke stvari ostat će slatkom tajnom sve dok ih 5. srpnja sami ne iskusite na FOAM FESTu u zatonskom Saturnusu. Potvrditi svoj dolazak možete na službenom Facebook eventu.

Standardna cijena ulaznice, koju možete kupiti na ulaznim vratima kluba, iznosi 30 kuna, ali zbog dobre suradnje organizatora i Antene Zadar mi vam dijelimo 10 ulaznica (5×2) za ovaj jedinstveni tulum.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...