U Zadru “Cabaret Splićanke” u kojem igra i Ana Gruica

U nastavku 23. Zadarskog kazališnog ljeta u srijedu, 12. srpnja ne propustite pogledati predstavu „Cabaret Splićanke“, autorski projekt Ivana Lea Leme u izvedbi Gradskog kazališta mladih Split u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21:30 sati.

Igraju: Lidija Florijan, Nada Kovačević, Ana Gruica, Mia Vladović i Aneta Matulić

Cabaret “Splićanke” je omnibus sastavljen od pet priča imaginarnih Splićanki koje tumači ženski ansambl GKM-a. Predstava satirizira i ironizira mane današnjeg Splita i Dalmacije u kojima će se mnogi prepoznati.

Pozivamo vas da se pridružite heroinama, poslušate njihove priče i prepustite se pjesmi i plesu. Ostavite na trenutak mučne teme i pogledajte stvarnost kroz suze od smijeha jer svatko od nas krije po jednu Splićanku u sebi.

Na ovogodišnjem Festivalu glumca u Vinkovcima, glumica Aneta Matulić dobila je nagradu Ivo Fici za mladu žensku glumicu do 28 godina za ulogu Tihane u predstavi Cabaret Splićanke.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar po cijeni od 50,00 kuna od 11 do 13 sati i od 19 do 20:45 sati te pola sata prije početka predstava na mjestu održavanja programa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...