Vatrogasci: “Pronašli smo dokaz da se požari podmeću”

DVD općine Gradac na svom je profilu na Facebooku objavilo fotografiju cigarete uz koju su papirom pričvršćene šibice. Vatrogasci ovo s pravom nazivaju djelom piromana. ‘Pronašli smo dokaz da se požari podmeću’, napisali su na svojoj službenoj FB stranici.

“Pronašli smo dokaz da se požari podmeću, naime jutros u Gradcu na jedinom mjestu koje je još uvijek ostalo netaknuto vatrom, pronađena cigareta oko koje su omotane šibice, služila je piromanu da zapali vatru s odgodom kako bi na vrijeme mogao pobjeći s mjesta. Mi riskiramo živote, ulazimo u vatru, spašavamo ljude i imovinu, što oni rade, podmeću, je li ovo terorizam???, pitaju se vatrogasci DVD-a Gradac.

Podsjetimo, ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, na početku je sjednice Vlade u četvrtak dao preliminarno izvješće PU Splitsko-dalmatinske.

Božinović je u svom izlaganju rekao da je uzrok požara otvoreni plamen ili žar. Rekao je da je isključeno da je uzrok požara dalekovod, opovrgnuvši time špekulacije koje su se proteklih dana pojavljivale u javnosti, da je upravo dalekovod uzrok požara, javlja N1.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...