Večeras se održava Biograd Street Music Festival

Pozivamo Vas da nam se pridružite večeras od 21 sat u Biogradu na Moru, gdje će na pozornici u ribarskoj luci biti upriličeno službeno otvorenje Biograd Street Music Festivala, tim riječima pozvali su organizatori sve ljude dobre volje.

Biograd Street Music Festival nastao je po ideji Borisa Hrepića-Hrepe, člana benda Daleka Obala, Darka Bakića, frontmena benda Buđenje i Marijana Stopfera, dogradonačelnika Grada Biograda na Moru, s glavnom idejom da se u Biogradu u ljetnim mjesecima na rivi, svakodnevno, na sedam lokacija održava festival uličnih svirača i na taj način obogati biogradsko ljeto, a ujedno svirači imaju priliku predstaviti sebe i svoj rad.

Princip prijave je putem facebook stranice gdje izvođači šalju svoje radove, a kad dobiju odobrenje sami biraju termine koji im odgovaraju za dolazak na svirku, svira se u večernjim satima, svaki izvođač ima pravo staviti ispred sebe šešir ili otvoren kofer  te nuditi svoje cd-e. Organizator svim izvođačima nudi besplatan smještaj i tri topla obroka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...