trojica "prijatelja" zajedno su ljetovali

Za mladićima koji su 19-godišnjaku u Novalji pucali u glavu raspisana tjeralica, on se oporavlja

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Dvojica prijatelja koji su pucali u trećeg, zadavši mu prostrijelnu ranu lica, još su u bijegu. Za njima je policija raspisala tjeralicu. To je za 24.sata u nedjelju poslijepodne potvrdila glasnogovornica Ličko senjske policijske uprave Maja Brozičević.

– Riječ je o mladićima starim 20 i 25 godina iz Zagreba. Za njima je raspisana tjeralica zbog pokušaja ubojstva, no još nisu uhićeni – rekla je Brozičević te dodala da su ozlijede ranjenog 19 godišnjaka ipak lakše prirode.

On s prostrijelnom ranom lica leži u zadarskoj Općoj bolnici. To nam je potvrdio dr. Edi Karuc s intenzivnog odjela bolnice, rekavši da mladić nije životno ugrožen,  no kako je krim istraživanje u tijeku, nije nam smio reći  kuda je prošao metak naciljan u mladićevu glavu.

Pretpostavlja se da je metak prošao kroz obraz i usnu šupljinu te izišao na drugi obraz, ne oštetivši kosti lica, budući da bi u slučaju bilo kakvog loma,  ozlijede bile okarakterizirane kao teške.

Podsjetimo, 19-godišnjaka su pištoljem u glavu propucali su prijatelji u subotu u sedam ujutro u Novalji. Njih trojica zajedno su ljetovali na Pagu i zabavljali se na Zrću, te su zajedno i stanovali u istom apartmanu. Neke informacije kazuju da je riječ o pripadnicima Bad Blue Boysa, no za to nismo dobili potvrdu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar