Za mladićima koji su 19-godišnjaku u Novalji pucali u glavu raspisana tjeralica, on se oporavlja

Dvojica prijatelja koji su pucali u trećeg, zadavši mu prostrijelnu ranu lica, još su u bijegu. Za njima je policija raspisala tjeralicu. To je za 24.sata u nedjelju poslijepodne potvrdila glasnogovornica Ličko senjske policijske uprave Maja Brozičević.

– Riječ je o mladićima starim 20 i 25 godina iz Zagreba. Za njima je raspisana tjeralica zbog pokušaja ubojstva, no još nisu uhićeni – rekla je Brozičević te dodala da su ozlijede ranjenog 19 godišnjaka ipak lakše prirode.

On s prostrijelnom ranom lica leži u zadarskoj Općoj bolnici. To nam je potvrdio dr. Edi Karuc s intenzivnog odjela bolnice, rekavši da mladić nije životno ugrožen,  no kako je krim istraživanje u tijeku, nije nam smio reći  kuda je prošao metak naciljan u mladićevu glavu.

Pretpostavlja se da je metak prošao kroz obraz i usnu šupljinu te izišao na drugi obraz, ne oštetivši kosti lica, budući da bi u slučaju bilo kakvog loma,  ozlijede bile okarakterizirane kao teške.

Podsjetimo, 19-godišnjaka su pištoljem u glavu propucali su prijatelji u subotu u sedam ujutro u Novalji. Njih trojica zajedno su ljetovali na Pagu i zabavljali se na Zrću, te su zajedno i stanovali u istom apartmanu. Neke informacije kazuju da je riječ o pripadnicima Bad Blue Boysa, no za to nismo dobili potvrdu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...