Zadranka Ivana Radovniković: “Lana Jurčević mi je uzela pjesmu!”

Lana Jurčević danas je objavila tri pjesme, a među njima je i spot za singl “Kuda da krenem”. Problem je u tome što je tu pjesmu prije 12 godina otpjevala Ivana Radovniković, kojoj nitko nije rekao da će Milana Vlaović, koja je napisala pjesmu, dati je Lani s kojom surađuje dugi niz godina.

– Ovih dana pitate me svašta vezano uz pjesmu ‘Kuda da krenem’ koju sam izvela 2005. godine kada sam imala 18 godina, na Splitskom festivalu i koja se nalazi na mom prvom albumu, jer ju je u novom ruhu sada 2017. odlučila otpjevati Lana Jurčević. Za taj plan nisam znala, ali ja nisam autor te pjesme već Milana Vlaović, tako da je svaka odluka oko glazbe i teksta pjesme potpuno u rukama autora. Oni su joj 12 godina kasnije odlučili udahnuti možda nešto novo i drugačije. Nadam se da su u tome i uspjeli, napisala je Ivana na svom Instagramu. Dodala je i da ju je netko o svemu mogao obavijestiti, kolegijalnosti radi.

– To je to, uživajte u ljetu i ne zamarajte se glupostima. Pjevajte i plešite, slušajte što god vam godi srcu. Ne pokušavajte izmamiti komentarima nešto negativno iz ovog jer ja sam trenutno samo mama na odmoru i to planiram biti još neko vrijeme, poručila je Ivana na Instagramu, javlja Index.

Ovih dana pitate me svašta vezano za pjesmu “Kuda da krenem” koju sam izvela 2005.godine kada sam imala 18 godina na Splitskom festivalu i koja se nalazi na mom prvom albumu, jer ju je u novom ruhu sada 2017. odlučila otpjevati Lana Jurčević. Za taj plan nisam znala, ali ja nisam autor te pjesme već Milana Vlaović, tako da je svaka odluka oko glazbe i teksta pjesme potpuno u rukama autora. Oni su joj 12 godina kasnije odlučili udahnuti možda nešto novo i drugačije. Nadam se da su i uspjeli.Ok, možda me netko mogao obavijestiti o tome, kolegijalnosti radi, jer mi je ovo prva vijest o tome, ali ni to nigdje ne piše kao ‘must do’, možda u bontonu.. Uglavnom, to je to, uživajte u ljetu i ne zamarajte se glupostima. Pjevajte i plešite, slušajte što god vam godi srcu. Ne pokušavajte izmamiti komentarima nešto negativno iz ovoga jer ja sam trenutno samo mama na odmoru i planiram to biti još neko vrijeme ??? #kudadakrenem #idemnamore #peaceandlove

Objavu dijeli Ivana Radovnikovic (@ivana_radovnikovic)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...