Zar svi koji ne znaju parkirati dolaze u Supernovu? Pogledajte posljednji primjer bezobrazluka…

Iako smo prije četiri dana na sarkastični način donijeli priču kako vlasnik BMW-a žali što sa svojim novim ljubimcem nije ušao ravno u lift Supernove, za koju se kasnije ispostavilo kako je riječ o vozaču invalidu a pritom još i domovinskog rata, koji na invalidska mjesta nije mogao parkirati jer su se na sva, redom, zaredali stranci, današnji primjer bezobrazluka daleko je veći.

Još jedan primjer samog parkiranja uz lift ovog trgovačkog centra već nas lagano ostavlja bez teksta, te nas tjera da odgovor potražimo kod nadležne psihijatrijske ustanove.

Što to ima čudno i tužno u vozačima da prilikom posjeta trgovačkom centru, koji bi prema svemu trebao biti opuštanje i uživanje, tjera da parkiraju pred sam lift na jasno označenom prostoru na kojem se ne smije parkirati – ne znamo, no da bi uprava ovog centra mogla razmotriti o kojekakvom podizanju zidića od par metara – to svakako.

Ovakve mozgove teško je promijeniti, jer je vrhunsko umijeće parkiranja pomiješano s dozom nekulture i bezobrazluka, poprilično uhodano kod takvih ličnosti, a nama ostaje samo da svaki put s vama podijelimo ovakve bisere. Sigurni smo da će ih biti još.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...