Cestitka_Uskrs

Zvijezda serije “CSI: Miami” Eva LaRue: “Da mogu nešto ponijeti iz Hrvatske to bi bio zadarski zalazak sunca”

Američka glumica, najpoznatija po seriji CSI: Miami, luxury travel blogerica Eva LaRue boravila je u Hrvatskoj dva tjedna, a svoja iskustva i oduševljenje našom obalom dijelila je proteklih dana na svojim instagram i twitter profilima.

Lijepa glumica u ožujku ove godine postala je ambasadorica novog branda, grupacije jedinstvenih luksuznih hotela pri Hrvatskoj gospodarskoj komori – Stories, Croatian Unique Hotels, a krajem lipnja i početkom srpnja posjetila je i najatraktivnija odredišta na Jadranu, piše Tportal.hr.

‘U Splitu sam prvi put prošla mjestima na kojima se snimala serija Game of Thrones. Prolazeći kroz Vestibul Dioklecijanove palače vidjela sam jedan od najljepših ulaza u hotel i jedan od najljepših dizajna. Cijelo iskustvo u hotelu Vestibul Palace i Dioklecijanovoj palači je kao da hodaš kroz vrijeme. Bili smo i na Šolti na koju smo išli brodom kao u filmovima o James Bondu. Iznenadila sam se, tako malen otok, a toliko sadržaja’, otkriva glumica koja je turneju našom obalom započela Hvarom, Šoltom i Splitom te se nakon toga zaputila na krajnji jug Hrvatske.

‘U Dubrovniku smo kupovale nakit i šetale po zidinama. I opet smo prošli Game of thrones turu. Bila sam u Pucić Palace i Kazbek hotelima gdje sam imala stvarni osjećaj da sam dio povijesti staroga Dubrovnika.  Pucić Palace ima vjerojatno jedan od najboljih bar hotspot u gradu, a Kazbek je tako romantičan i intiman ljetnikovac. Moram priznati da nikada nisam vidjela nešto toliko čisto i toliko sačuvano kao što je grad Dubrovnik. Kasnije smo išli na Korčulu gdje nas je dočekala besprijekorna usluga i savršena hrana. Mislim, hrana je svugdje bila odlična, ali u hotelu Lešić Dimitri je bila savršena, bez pretjerivanja, ne bih se čudila da dobije Michelinovu zvjezdicu’, ne krije oduševljenje Eva LaRue.

Priznaje da joj je teško izdvojiti neki poseban trentak s putovanja jer ih je bilo i previše. ‘Stvarno smo imali priliku vidjeti, kušati, piti, osjetiti ono najbolje što Hrvatska može ponuditi. Ipak mogu reći da je poseban trenutak za mene bio organizirani posjet Kneževoj palači u Zadru i iznenađenje koje me dočekalo u atriumu – klapa Kožino. Predivno, predivno, imala sam poseban osjećaj smirenosti’, kaže glumica koja priznaje da o Hrvatskoj nije znala puno prije puta osim da ja obala prekrasna.

‘Najšokantnije mi je bilo što su gradovi tako stari, a čisti i sačuvani. Nisam mogla vjerovati da grupe čistača svaku večer sređuju ulice. Nemam riječi, renovacije su savršene, a svaki grad prekrasan. Hrvatska vina su mi otkriće, oduševljena sam. Ljudi su tako pristupačni, srdačni. Hrvatska mi se svidjela 150 posto. Svima sam je već preporučila čak sam i s  prijateljima dogovorila da se vratimo sljedeće godine’, kaže glumica koja je oduševljena gostoljubivošću i ljubaznošću domaćina.

No, da može nešto ponijeti iz Hrvatske to je zalazak sunaca iz Zadra, ali i  još nešto…

‘Definitivno muškarca jer su predivni i znate što još… Doživljaj zalaska sunca u Zadru.  Ali moram naglasiti da su ovo sve jedinstvena iskustva stvarno vrijedna dijeljenja, a slogan #croatiafulloflife understatement’, priznala je simpatična glumica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...