Radnici na zadarskim štandovima ludi zbog Obala i lučica: “Popravite je*eni aparat!”

Na štandovima na Poluotoku osvanula je obavijest na svim relevantnim ‘turističkim’ jezicima: “Na štandovima nema kovanica!”. Poruka je to onima koji u gradu s ionako mizernim brojem parkirnih mjesta jednom kada uguraju svojega limenog ljubimca, što propisno, što polupropisno, dođu do parkirnog automata samo kako bi uvidjeli – njihove novčanice i to hrvatske, aparat ne prima! U potrazi za kovanicama horda turista potom, nekada i silom, od prodavača na štandovima pokušava iskamčiti kojega medu ili barem tunu i slavuja, iako bi parkirni automat trebao bez problema primati i papir.

Radnici na štandovima zato su opravdano ljuti jer i njima trebaju kovanice kako bi mogli poslovati i stvarati profit, a svi vapaju prema komunalnoj tvrtki Obala i lučice bili su uzaludni jer problematični parkirni automat do sada nitko nije popravio.

I dok su smještajni kapaciteti dupkom puni te padaju ocjene kako je ovogodišnja turistička sezona ostvarila apsolutni uspjeh, tamo gdje su obični ljudi briljirali, svi komunalci na vidjelo su zakazali. Dobivamo pritužbe na smeće na ulicama, Elektra gasi struju, Vodovod gasi vodu, a Obala i lučice nije sposobna naplatiti parking. Ako ima Boga neka baci ciglu na ovaj grad i neka bude precizan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...