Atletico nadigrao Las Palmas, Vrsaljko dobio 70 minuta

Nogometaši Atletico Madrida s uvjerljivih su 5-1 (2-0) slavili na gostovanju kod Las Palmasa, a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko odigrao je prvih 70 minuta dvoboja, nakon čega ga je trener Atletica Diego Simeone zamijenio.

Već nakon pet minuta gosti su imali dva pogotka prednosti, a strijelci su bili Correa (3) i Carassco (5). Do 58. minute nije bilo novog pogotka, a tada je Calleri svladao Jana Oblaka i vratio nadu domaćinu u preokret. No, ta je nada kratko trajala.

S dva pogotka Kokea (62, 75) te jednim Thomasa (88) Atletico je stigao do uvjerljive pobjede, dok je Viera u 81. minuti propustio realizirati kazneni udarac za Las Palmas.

Za momčad Las Palmasa nije nastupio Alen Halilović koji je u dvoboju 1. kola zaradio izravni crveni karton.

Barcelona i Real Sociedad su dvije vodeće momčadi sa po šest bodova, a po četiri imaju Atletico Madrid, Levante i Girona. Bez bodova su i nakon drugog kola Celta Vigo, Malaga, Alaves, Villarreal i Las Palmas.

U nedjelju su na rasporedu preostale utakmice 2. kola: Eibar – Athletic Bilbao, Espanyol – Leganes (18.15 sati), Getafe – Sevilla (20.15) i Real Madrid – Valencia (22.15).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...