Budite na oprezu između Benkovca i Pirovca, na cesti su komadi guma zbog kojih se vozi usporeno

Između čvorova Pirovac i Benkovac, prije odmorišta Pristeg u smjeru Zagreba, vozi se uz ograničenje brzine zbog predmeta na kolniku (prema dojavi radi se komadima gume).

Tijekom dana očekujemo pojačan promet na važnijim cestovnim pravcima u smjeru mora i unutrašnjosti, duž Jadranske magistrale (DC8), na prilazima turističkim središtima duž obale, u trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima posebice sa Slovenijom i BiH.

U vremenu povećane gustoće prometa mogući su povremeni zastoji i vožnje u kolonama. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu, način vožnje uvjetima na cestama te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...