Grdović već mjesec dana ne zna gdje je njegova Brankica

Mogu potvrditi da su papiri za razvod predani 19. srpnja na zadarski Općinski sud.Brankica Grdović (48) rastavu ne traži zbog obiteljskog nasilja, nego zbog nepremostivih razlika između nje i supruga. U korektnim su odnosima, ali više ne stanuju zajedno, kaže Brankičin odvjetnik Vrkić.

S druge se pak strane pjevač Mladen Grdović (59) i njegov menadžer Ljubo Šeperić i dalje čude razvodu.

‘Nitko ne zna gdje se Grdijeva Brankica sklonila od uskoro bivšeg supruga, a na pozive ne odgovara ni bliskim prijateljima’

– Neobično mi je da Mladen nikakav papir za sud nije dobio ako je razvod zaista pokrenut – kaže pjevačev menadžer, a odvjetnik Božo Vrkić objašnjava kako tu nema ništa sporno te da će papiri sigurno uskoro stići i na Mladenovu adresu.

Ostat će u dobrim odnosima

Mladen i Brankica u braku su više od 20 godina, otkad su se 1996. godine oženili u Las Vegasu. Brankica je Grdija više puta prijavila zbog obiteljskog nasilja. Poznato je i da se Dalmatinac godinama pokušava odreći omiljene mu bevande, pišu 24sata.

Brankica se tjednima ne javlja na telefon niti pojavljuje u središtu Zadra. Svjedoci tvrde da se Grdovićeva supruga prijatelju i odvjetniku u jednom zadarskom kafiću kroz suze i jecaje žalila kako “više ne može više trpjeti Mladenovo maltretiranje”.

Afera dijete: Saru voli kao da je njezina

S druge strane, nakon svakog Mladenova pijanstva, policijske prijave ili njihova razdvajanja, pjevač je tvrdio da ne bi preživio da ga njegova Brankica napusti. Supruga je pjevaču opraštala pijanstva, svađe, pa čak i izvanbračnu kćer Saru, koju Brankica voli kao da je njezino dijete, no, kako kaže Brankičin odvjetnik Vrkić, “njihovi životi više nisu usklađeni niti idu u istom smjeru”.

Odvjetnik je dodao kako Brankica s Mladenom namjerava ostati u korektnim odnosima nakon razvoda. Brankica, doznajemo, već tjednima ne stanuje u obiteljskoj kući u zadarskim Arbanasima.

– Nije u sigurnoj kući, to vam garantiram, ali supružnici dulje ne stanuju zajedno. To je točno – rekao nam je odvjetnik Vrkić. Gdje je točno Brankica, ne zna nitko. Još 2013. Brankica je odlučno tvrdila da nikad nije pomislila na razvod od supruga, premda su iza njih već bili fizički sukobi i prijave policiji zbog nasilja u obitelji.

‘Brankičin odvjetnik potvrdio je kako su papiri za razvod predani i samo je pitanje dana kad će Mladen dobiti poziv na sud’

O razvodu nije razmišljala

– Svakom se može dogoditi da na to pomisli i kaže: ‘Ne mogu to više izdržati’. No ljubav je jača od svega i pobjeđuje sve. Naše su duše jedno tijelo, mi smo jedna duša, iako smo gotovo u svemu različiti. Taj spoj istih duša duboko nas veže pa ne bih mogla ni pomisliti na razvod. Poznajem ga u dušu, on je za mene pročitana knjiga – rekla je tad Brankica. Supruga Mladena nazvala je “velikom bebom koja ne nosi pelene”.

Sve navode o razvodu braka i razdvojenom životu Grdović i dalje negira.

– To su gluposti, ali notorne. Ja radim, pjevam, imam koncerte, a Brankica i ja se volimo i dalje smo zajedno – rekao nam je prekjučer pjevač. Njegov menadžer Ljubo Šeperić tvrdi da je prije nekoliko tjedana posljednji put vidio supružnike zajedno u vrtu Grdovićeve obiteljske kuće u Arbanasima, a od tada se ni njemu Brankica ne javlja na pozive.

Iako prijatelji Brankice i Mladena tvrde da njihovu braku nije presudio alkohol, Brankica je nekoliko puta otvoreno pričala o suprugovu problemu. Grdović je “sakupio” barem 70 prometnih prekršaja zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Temperamentni pjevač

– Da mi sad netko kaže da nikad u životu neću popiti nijednu čašu crnog vina, umro bih – rekao je Grdović. Brankica je uz njega stajala i kad je pjevač hospitaliziran na psihijatriji kako bi se izliječio od alkoholizma.

Zadnji fizički obračun u obitelji zadarskog pjevača bio je prošlog ljeta, kad su se supružnici posvađali i potukli zbog juhe koju Brankica, navodno, nije stigla podgrijati. O svađama, prijetnjama i nasilju svjedoče i susjedi koji kažu da se Mladenov brat Paulo nekoliko puta upleo u svađu kako bi “spasio” Brankicu. On, naime, živi kat iznad Mladena. Iako je recidivist i kad je riječ o obiteljskom nasilju i vožnji u pijanom stanju,

Mladen Grdović nikad nije dulje završio iza rešetaka. Prekršajni sud u Zadru na to nije imao komentara jer su svi na godišnjem odmoru, dok je Elis Žodan, glasnogovornik Policijske uprave zadarske, rekao da “policija odradi svoj dio posla, a ostalo je na sudovima”.

Poriče 

Grdović i dalje tvrdi da se Brankica od njega ne želi razvesti jer nije od suda primio dokumente.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...