Hollywoodski dečko s naslovnica Cosmopolitana i Men’s Healtha mami uzdahe na terenu Primorca

Pakleno je vruće! I dok dnevne temperature kreću se između 35 – 40 stupnjeva Celzijusovih i cvrčci padaju u nesvijest, on trči, radi sklekove, vježba, trenira i sve ostalo što sačinjava jedan dobar trening. Gdje? Upravo na pomoćnom igralištu HNK Primorca u Biogradu na Moru. Zaintrigiralo nas je tko je on i čemu takva upornost, piše PortalBiograd.

„Vama nije vruće?!“, glasio je prvi kontakt.

„Ma neee, odmahnuo je rukom. Što više temperature u zraku, to je kvalitetniji trening. Osim toga, kad trčiš, stvori se povjetarac koji ti hladi tijelo, znaš.“ Odgovara simpatični Goran, ni na trenutak ne prekidavši etape zacrtanog treninga kojeg je imao u planu odraditi, pristavši tako i na izjavu za Portal Biograd.

Doznali smo tako da se zove Goran Jurenec, iz Hrvatske je, ali već dugo živi u Njemačkoj te New Yorku i Los Angelesu u Sjedinjenim Američkim Državama, gdje snima reklame i u Hollywoodu filmove. Bavi se dakle glumom, ali i modelingom, sportom, od kojeg preferira taekwondo i jiu jitsu (opak neki momak). Živi spartanski, ne pije, ne puši, hrani se zdravo, vrlo je discipliniran i ne propušta niti jedan trening.

Hrvatska javnost malo zna o njemu, ali ga možda bolje znaju oni koji klešu svoja tijela u raznim teretanama i čiji im je, na brojnim poster plakatima, možda upravo i kao top model Goran Jurenec jedan od uzora. Internet je zapravo prenapučen njegovim fotografijama koje su snimile razne svjetske modne agencije. Njegova fotografija krasila je i naslovnice svjetski poznatih časopisa, kao što su npr. Cosmopolitan, Men’s Health i dr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...