Cestitka_Uskrs

Energična Indira se na Ugljanu uslikala s “naaaaaaajvećom agavom na svijetu”

Pri povratku iz Međugorja, u koje je sa suprugom Miroslavom Levakomstigla na motociklu uoči blagdana Velike Gospe, Indira Levak imala je koncert na otoku Ugljanu te se oduševila gostoprimstvom, ambijentom, ali i vjernom publikom koja ju prati otkada je krajem svibnja napustila grupu Colonia.

‘Prije početka koncerta na Ugljanu morala sam se slikati s naaaajvećom agavom na svijetu! I zajedno smo zapjevale doživjeti stotu! Kažu da agava živi 100 godina! E, i ja ću!’, napisala je ispod objavljene fotografije na kojoj spremno pozira pored goleme biljke široka osmijeha i puna elana za još jedan koncert na svojoj prvoj ljetnoj solo turneji.

Vjerujemo da je Indirin koncert, kao i svaki do sada, bio pun energije i veselja te kako je svojim živahnim stavom uspjela pokrenuti sve posjetitelje.

Nakon koncerta 43-godišnja pjevačica zasluženo se opustila uz bazen obiteljske vile u kojoj je odsjela, a pritom i pokazala savršeno istesanu liniju u minijaturnom crnom bikiniju, piše Tportal.hr.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović odmah joj je uputila komplimente za njezin izgled, na kojem Indira može zahvaliti predanom vježbanju tijekom cijele godine, uz supruga koji je ujedno njezin osobni trener.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...