Iz kamp kućice ukraden novac, kuća novac, iz apartmana novčanici

U nedjelju poslijepodne, u kampu u Biogradu, nepoznati je počinitelj iz kamp kućice u vlasništvu 49-godišnjeg državljanina Francuske otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, na otoku Viru, nepoznati je počinitelj iz kuće otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 45-godišnjeg državljanina Slovenije, vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer tijekom noći, u Kožinu, nepoznati je počinitelj iz kuće otuđio novčanik s novcem i dokumentima u vlasništvu 63-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Bibinjama, nepoznati je počinitelj, sa skutera, otuđio motorističku kacigu u vlasništvu 41-godišnjaka, vrijednu nekoliko tisuća kuna.  Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, u Vrsima i Kolanjskom Gajcu, nepoznati su počinitelji, iz apartmana 63-godišnjaka i 19-godišnje državljanke Slovenije otuđili novčanike s novcem i dokumentima. Protiv nepoznatih počinitelja Državnom odvjetništvu podnijete su kaznene prijave.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...