Cestitka_Uskrs

Jedini kojem se Stipe nije osvetio; Struve: “Ja pobjeđujem sve, pa ću i Miočića opet!”

Nizozemskog “Nebodera” Stefana Struvea ćemo 2. rujna gledati u meču s drugim UFC-ovim “tornjem” Rusom Alexanderom Volkovim u Rotterdamu, piše FightSite.

Sjajni udarač je napokon riješio zdravstvene probleme zbog kojih se u jednom trenutku činilo da će morati napustiti zauvijek profesionalni sport te sada planira ubilježiti i treću pobjedu u nizu. Nakon slavlja protiv Antonija Silve i Daniela Omielanczuka, Struvea čeka težak zadatak protiv bivšeg Bellatorovog prvaka.

U razgovogu za nizozemske medije, Struve tvrdi da je puno bolji nego što to trenutačni ranking pokazuje (9. mjesto, Volkov je 8.), a to potvrđuje rečenicom: “Gotovo sve ispred sebe sam pobijedio, uključujući i prvaka Stipu Miočića”.

“Ako pogledate stanje u mojoj diviziji, ne živciram se previše oko plasmana na rang ljestvici. Pogledajte samo borce koji su iznad mene plasirani, pa gotovo sve sam ih pobijedio”, rekao je Struve te je dodao:

“Već sada imam pobjedu protiv prvaka. Naravno, on je mnogo napredovao od našeg međusobnog meča, ali se i dalje radi o istom čovjeku. Jednostavno. Pobijedio sam ga jednom, a pobijedio bih ga ponovno!”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...