Jonesov trener: “Jon može pobijediti Stipu, iako ovaj kaže da je najjači čovjek na planeti” (VIDEO)

Glavni trener Jona Jonesa, poznati stručnjak Mike Winkeljohn, je gostovao na Submission radiju te progovorio o mnogim zanimljivim temama vezanim uz budućnost sada ponovno UFC prvaka u poluteškoj kategoriji. Nama je najzanimljiviji bio dio razgovora vezan uz super dvoboj protiv Brocka Lesnara, koji posljednjih desetak dana puni stupce borilačkih medija, piše FightSite.

Jones je prozvao Lesnara odmah nakon što je svladao Cormiera i ponovno ugrabio vrijedni pojas, a kasnije je i objasnio zašto ne želi meč protiv prvaka u teškoj kategoriji Stipe Miočića kad već planira prelazak u višu kategoriju. “Bones” je bio prilično iskren u svom odgovoru, baš kao što je to bio i njegov trener Winkeljohn. Oni su, naime, svjesni kako je Stipe Miočić prevelik zalogaj za Jonesa u ovom trenutku. Drugi razlog je zarada koju bi meč s Lesnarom donio, a koja bi bila astronomska. Ipak Winkeljohn ne dvoji da bi Jones mogao pobijediti Stipu!

“Jon je borac poluteške kategorije. Ne možete od nekoga tražiti da se preseli u višu kategoriju i da se odmah sučeli s najboljim teškašem na svijetu. A da u isto vrijeme ne uzme meč koji bi mu donio mnogo novca protiv nekoga koga smatra da može pobijediti”, rekao je Winkeljohn te je dodatno elaborirao svoj odgovor…

“I sam Jon je rekao da on vjeruje kako veći kvalitetan borac uvijek pobjeđuje manjeg kvalitetnog borca. Jones je to sam izjavio na press konferenciji. Vjerujem li ja da Jon može pobijediti Stipu? Da, vjerujem. Vjerujem li da on i sam to vjeruje? Da. Ali za sada mi se sviđa meč potiv Brocka Lesnara.”

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...