Jure Jerbić vratio se u Zadar: “Ginut ćemo za svaku loptu!”

Jure Jerbić vratio se u NK Zadar.

Nakon godinu dana izbivanja iz matičnog kluba, 27-godišnji bivši kapetan momčadi sa Stanova ponovno će odjenuti zadarski dres.

Drago mi je što sam ponovno kući, u svom gradu i svom klubu. Situacija je sada mnogo bolja nego što je bila kada sam odlazio, dosta toga se stabiliziralo i krenulo nabolje i nadam se da će nastaviti u tom smjeru. Pred nama je važan cilj, povratak u Drugu ligu, što je za klub jako bitno i dat ćemo sve od sebe da to ostvarimo – kaže Jerbić.

3HNLjug prošle se sezone pokazala vrlo izazovnim natjecanjem, a takva će sigurno biti i ove.

Liga je dosta zahtjevna i znamo da nas ne očekuje lagan posao. No, mislim da imamo najkvalitetniju momčad i da će sve ovisiti o nama samima. Ako budemo pravi na terenu, siguran sam da ćemo ostvariti zacrtani cilj. Za sada sve ide prema planu, odlično odrađujemo pripreme i jedva čekamo prvu službenu utakmicu.

Kakav Zadar mogu očekivati navijači?

Mi ćemo dati naš maksimum, ginuti za svaku loptu i nadam se nas navijači podržati i da ćemo im dati dosta razloga za zadovoljstvo. Potrudit ćemo se da uživaju u našim predstavama i da iz utakmice u utakmicu privučemo na Stanove što više ljudi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...