Kompletirane sve momčadi za finale City Games na Viru

Napokon, nakon svih challengera održanih u Belišću, Šibeniku, Okrugu, Malinskoj i Novalji, dobili smo sve sudionike hrvatskog finala na Viru. Uz domaćeg predstavnika s otoka Vira, za titulu najbolje hrvatske momčadi i vizu za međunarodno polufinale u Beogradu borit će se momčadi „Žabari“ iz Valpova, „Plina istočna“ iz Ploča, šampioni „Daj Mare“ s Krka te dva sastava iz Šibenika: „Šubićevac“ i „A je to“.

„Ovo će biti susret najboljih među najboljima! Imamo aktualne prvake Hrvatske i momčadi koje prvi put sudjeluju na City Games, tako da očekujem vrlo neizvjesnu večer. Naravno, pored sportskog cilja, smisao City Games je i zabava čega je na Viru uvijek bilo napretek“, kaže autor projekta Miroslav Krzyk čija je agencija „Adria events“ uključena u organizaciju finalnog virskog eventa s Općinom Vir i destinacijskom kompanijom „Vir turizam“.

Finale „City Games“ je u četvrtak u 19:30 uz virski Muja (virska riva).

 

 

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...