Mayweather pedeseti put neporažen; Borba stoljeća završila tehničkim knockoutom!

Conor McGregor izdržao je deset rundi protiv Floyda Mayweathera, boksačkog prvaka svijeta koji nikad nije izgubio meč. Irac nije se želio predati, ali sudac je morao prekinuti borbu. Mayweather je tako u boksačkom spektaklu u Las Vegasu izborio 50. pobjedu u karijeri, piše Večernji list.

Amerikanac je na kraju pobijedio, ali obojica mogu biti vrlo zadovoljni. Naime, Floyd i Conor uvjerili su medije i sponzore kako je njihova borba najveći borilački šou na svijetu, a gledatelji i navijači vrlo su lako to prihvatili.

Obojica su ovom borbom lijepo zaradili, Amerikanac nešto više, ali i Irac kući ide vrlo zadovoljan. Mayweather kući odlazi s 350, a McGregor sa 100 milijuna američkih dolara.

Najveći dio novca došao je od ‘pay per viewa’ za čiji se prijenos plaća 100 USD-a. Meč je gledalo 50 milijuna Amerikanaca, te više od milijardu televizijskih (i internetskih) gledatelja širom svijeta.

A Floydov ugled prije meča bio je na kocki, jer je jedini od velikih boksačkih prvaka koji je uz Rockyja Marciana završio karijeru bez poraza.

Boksači su nakon borbe bili odlično raspoloženi…

– Nisam očekivao da je ovako dobar, mislim, znao sam da je čvrst, ali baš da ovako može boksati… Ovo je moja zadnja borba, sad je stvarno gotovo, 50. pobjeda! Conor, pravi si šampion, izabrao sam pravog partnera za ples. Svaka ti čast – rekao je Floyd Mayweather.

– Nadam se da sam zabavio navijače, možda je sudac trebao pustiti borbu, bio sam malo umoran. Šteta što sudac nije pustio borbu do kraja da me nokautira kao čovjeka. Sjajan je taj Mayweather, nije pretjerano brz ni jak, ali je nevjerojatno kompaktan. Mislio sam da ga imam u prvim rundama – rekao je Conor McGregor.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...