Miočić bijesan na Jonesa: “Ja nebitan? Ne, ja sam najopasniji čovjek na planeti”

Jon Jones nikada nije bio na radaru UFC prvaka u teškoj kategoriji, Stipe Miočića. Osim činjenice da je Jones protekle godine uglavnom provodio po suđenjima i saslušanjima, i da je njegov gotovo svaki angažman u Octagonu neslavno propao, novopečeni UFC prvak se natječe u poluteškoj kategoriji, piše FightSite.

No, “Vatrogasac” ne bira! U posljednjem intervjuu za FloCombat, Miočić je potvrdio da nema ništa protiv meča protiv svog kolege iz niže kategorije. Iako priznaje da mu je čitava priča bila pomalo iznenađujuća, pa čak i šokantna.

“Slušajte, ja ću se boriti protiv bilo koga. Ako UFC želi da se borim protiv Jona, borit ću se protiv njega”, rekao je Stipe i dodao:

“Trenutačno mi je najbitnija stvar rušenje tog rekorda, želim pobijediti i želim zadržati pojas što duže”.

Upitan o pomalo podcjenjivačkim riječima Jona Jonesa na sugestiju novinara da je Miočić taj protiv koga se treba boriti, a ne Lesnar, Stipe odgovara:

“Ja ne znam o čemu on priča jer ja smatram da sam itekako bitan. Možda na društvenim mrežama nemam toliki broj fanova kao on, ali sam prilično siguran da sam faktor u borilačkom sportu”.

Na koncu je Miočić ponovio tko je tko u UFC-u!

“Ja sam najopasniji čovjek na planeti. On može misliti što god hoće. Briga me. Slušajte, na kraju dana, ja sam taj koji je bitan”.

Jones je priznao da mu je meč protiv Stipe puno riskantniji potez od dvoboja protiv Brocka Lesnara. S tim se slaže UFC prvak u teškoj kategoriji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...