Miočić nudi meč svjetskom prvaku u boksu, Joshua je spreman i na MMA obračun!

Boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji Anthony Joshua kaže da je spreman boriti se po MMA pravilima, pod uvjetom da u tom dvoboju budu zabranjene poluge za koje obranu nema volje učiti…, piše Tportal.

Podsjetimo, Stipe Miočić u nekoliko je navrata prozvao britanskog šampiona i ponudio mu boksački obračun u stilu Mayweathera i McGregora, no Joshua nije pokazivao pretjerani interes i zasad se drži protivnika koji su visoko na boksačkim ljestvicama teškaša, poput Kubrata Puleva kojeg mnogi vide kao sljedećeg suparnika.

No, hoće li se Joshua možda okušati protiv Amerikanca hrvatskog podrijetla po MMA pravilima? Tvrdi da mu takva borba ne bi bila problem.

‘Volim se boriti, na sve sam spreman. Laktovi, udarci nogom, ugrizi, što god žele. Samo bez poluga,’ izjavio je za Sky Sports Anthony Joshua pa objasnio:

‘Ne mogu pobijediti ako su dopuštene poluge. Potrebno je mnogo vremena da se ta vještina nauči, za što nemam vremena, no kad je u pitanju čista agresivnost i borilačka pravila, definitivno se mogu boriti. Većina boksača koji su se okušali u MMA, poput Jamesa Toneyja i Royja Jonesa nisu bili konkurentni zbog borbe na parteru.’

Nakon što Mayweather i McGregor probiju led ove subote u Las Vegasu, zaista je sve moguće pa čak i da vrhunski boksač odradi MMA borbu s prvakom UFC-a, uz naravno malo modificirana pravila borbe…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...