Modrićev Real sve bliže rušenju čudesnog svjetskog rekorda!

Pobjedom 2:0 protiv Barce u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa Real Madrid stigao je do 68. utakmice u nizu u kojoj je postigao pogodak i sve je bliže rekordu Santosa koji je postavljen još u doba Pelea…, piše Tportal.

Nakon osvajanja europskog i španjolskog Superkupa Real će morati pričekati prosinac kako bi na klupskom SP-u krenuo u lov na novi trofej, a do tada ima priliku još malo ispraviti povijesne knjige i srušiti jedan impresivan svjetski rekord.

Radi se o postignuću brazilskog Santosa još u doba Pelea koji je u 74 utakmice u nizu postigao pogodak. Madridski klub nakon trijumfa protiv Barcelone ove srijede stigao je do njih 68 i fali mu još samo šest da se izjednači s jednom od najvećih nogometnih brazilskih generacija.

Santos je do tog rekorda stigao uz 51 pobjedu, 14 remija i devet poraza, dok Real već ima 51 pobjedu, 12 remija i pet poraza, no zabio je 186 golova, u odnosu na čak 245 brazilskog kluba.

S obzirom kako nezadrživo djeluje na terenu trenutno Zidaneova momčad, rekord bi definitivno mogao pasti, a to bi se trebalo dogoditi potkaj rujna…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...