Na sedmom izdanju “Vir festa” večeras i dvije Viranke: Gabrijela Vučetić i Laura Ševarac

Trinaest zasad prijavljenih i potvrđenih pjevačica i pjevača nastupit će u četvrtak 3. kolovoza na sedmom po redu glazbeno-scenskom spektaklu „Vir fest“. Ovaj tradicionalni festival mladih pjevača amatera od 11 do 19 godina organiziraju glazbena Udruga „Melodija“ i destinacijska menadžment kompanija „Vir turizam“ uz pokroviteljstvo Općine Vir, a kao i svake godine predstavit će najbolje pjevače iz Zadarske, Šibensko-kninske i Splitsko-dalmatinske županije.

„Vir fest“ počinje u 21:00 na Trgu svetog Jure, a njegova raskošna produkcija s video-zidom na kojemu će se dodatno pratiti program, kao i prateći sastav „Joy“ iz Zagreba, dodatni su jamac sjajne zabave. Za nagrade „Vir festa“ u kategorijama nagrada žirija, nagrada publike i nagrada za najbolji scenski nastup – natjecat će se i dvije Viranke: Gabrijela Vučetić i Laura Ševarac, koje će pokušati ponoviti uspjeh najpoznatije virske pjevačice Lucije Buškulić koja je jednom bila pobjednica.

Prošle godine nastupilo je trinaest pjevačica i pjevača, a pobjedu je odnio Luka Brala s pjesmom „Moje zlato“ Petra Graše. Nagrade su još dobili Natalija Papić, Lana Orlović i Patricija Žunić, dok je nagradu za najbolji scenski nastup osvojio Leopold Brzić iz Svetog Filipa i Jakova.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...