Najpoznatiji europski treneri su se složili i Modriću uručili prestižnu nagradu; Luka je najbolji veznjak kontinenta!

Hrvatski reprezentativac i član Real Madrida, Luka Modrić, proglašen je najboljim veznim igračem prošlosezonske Lige prvaka, odlučilo je tako 80 trenera momčadi koje su prošle sezone igrale Ligu prvaka i Europsku ligu te 55 novinara zemalja članica Uefe, javlja Goal.

Modriću je nagrada dodijeljena na današnjem ždrijebu za Ligu prvaka, a u konkurenciji su još bili njegovi mu suigrači iz kraljevskog kluba: Toni Kroos i Casemiro.

Jednom kada mu je nagrada uručena, prisjetio se na pozornici hrvatski veznjak sjajnog finala u Cardiffu gdje je u lipnju Real slavio protiv Juventusa 4:1.

– Bio je to fantastičan osjećaj. Imali smo dodatnu motivaciju jer smo znali da ćemo biti prva momčad koja će obraniti titulu. Igrali smo sjajno drugo poluvrijeme i Juventus nije imao šanse, kazao je.

Osim nagrade za najboljeg veznog igrača, dodijeljene su nagrade za najboljeg vratara, obrambenog igrača, napadača i najboljeg nogometaša.

Cristiano Ronaldo je očekivano osvojio nagradu za najboljeg napadača ispred Messija i Dybale, a i proglašen je za najboljeg nogometaša godine ispred Buffona i Argentinca, no Juventusov vratar je proglašen najboljim golmanom ispred Neuera i Oblaka. Najbolji obrambeni igrač je Sergio Ramos, a slavio je ispred Bonuccija i Marcela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...