Očevid pokazao; 24-godišnji Zadranin kriv za stravu kod Vodica!

Vozilo smrtno stradalog muškarca kretalo se najnormalnije svojom stranom državne ceste D644kada je oko 18,30 sati u njegovu traku zbog neprilagođene brzine skrenuo Mercedes zadarskih registracija i direktno se zabio u Mercedes zagrebačkih tablica, piše Šibenik.in.

Automobil kojim je upravljao pijani 24-godišnjak kretao se iz smjera Vodica prema Pirovcu i na tom prvom križanju prije semafora skrenuo je desno na stari dio ceste koja ulazi u Vodice. Vozač je zbog neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se našao drugi Mercedes koji se kretao iz pravca Pirovca prema Vodicama i na otprilike tridesetak metara prije raskrižja frontalno se zabio u njega.

Vozač Mercedesa star 37 godine poginuo je na licu mjesta, a pijani 24-godišnjak koji se u njega zabio prošao je s lakšim ozljedama.

U toj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je i 42-godišnja putnica iz zagrebačkog Mercedesa, a iako su u prvom trenutku bile konstatirane ozljede opasne po život, ta je ženska osoba sada izvan životne opasnosti.

Teške ozljede zadobile su i dvije putnice iz zadarskog Mercedesa koje je skrivilo nesreću, 18-godišnjakinja i 22-godišnjakinja.

Očevidom je na mjestu događaja ravnala zamjenica šibenske županijske državne odvjetnice, u nazočnosti prometnog vještaka Zdravka Perana.

Zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom, šibenska će policija kazneno prijaviti pijanog 24-godišnjaka.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...