Otvorena cesta prema Zatonu Obrovačkom, prema Benkovcu i Vrani i dalje nemoguće

Autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje otvorena je od 11:00 sati za sva vozila, vozi se uz ograničenje brzine na 60 km/h. Od 12:30 sati otvorena je i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, javlja HAK.

AUTOCESTA A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE

zbog prometne nezgode između čvorova Karlovac i Jastrebarsko (26+800 km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno, jednim trakom, u koloni od oko 8 km.
zbog požara je za sav promet zatvorena dionica autoceste A1 Između čvora Zadar II i Šibenik. Kolona na naplati Zadar II je oko 3 km, na naplati Benkovac (u smjeru Splita) je oko 6 km, a na naplati Pirovac (u smjeru Zagreba) oko 10 km. Od 11:30 sati zatvorena je i državna cesta DC27 Benkovac-Stankovci, u Pristegu. Zbog požara zatvorene su i državna cesta ŽC6051 Perušić Benkovački-Kolarina i lokalna cesta Vrana-Ceranje.

AUTOCESTA A6 RIJEKA-ZAGREB
zbog teretnog vozila u kvaru i čišćenja kolnika od ulja, vozi se jednim trakom u smjeru Rijeke kroz tunele Pod Vugleš i Javorova Kosa, u koloni od oko 1 km.

ISTARSKI IPSILON

zbog pojačanog prometa na graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija, kolona koja se dijelom proteže i na Istarski ipsilon duga je oko 2 km.
Zbog jakog vjetra na dionici autoceste A7 Draga-Šmrika i dionici Jadranske magistrale između Bakra i Svete Marije Magdalene (DC8) promet kje zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila). Jak vjetar puše i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić te povremeno na mostu Rječina na riječkoj obilaznici.

Tijekom dana je zbog povremeno gustog prometa moguća vožnja u koloni i povremeni zastoje, ponajprije na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama (A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac i A6 Rijeka-Zagreb), Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj obilaznici (A7), državnoj cesti DC1, pojedinim dionicama Jadranske magistrale (DC8), na otoku Krku i Krčkom mostu, u trajektnim lukama i pristaništima te na većini graničnih prijelaza.

Zbog požara zatvorene ŽC6051 Perušić Benkovački-Kolarina i lokalna cesta Vrana-Ceranje.

Od 22.08. do 31.10. zbog obnove kolnika na dionici DC1 između mjesta Jošani i Udbina vozila će se propuštati jednim trakom, uz regulaciju semaforima.

Na dionici državne ceste DC26 kroz Konak zbog radova će se voziti jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...