KLUB ČIJA PRIČA DRŽI VODU

PK Zadar bogatiji za 13 novih superplivača

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

 

Plivački klub „Zadar“ nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 13 malih superjunaka.

Grupe malih neplivača kroz srpanj vodili su treneri Danijela Kurtin i Maja Štrbac. U obuci su sudjelovali: Dominika Brajnović, Mihovil Brajnović, Noa Brajnović, Marko Julian Eschebach, Lucijan Martinović, Donata Mihanović, Loreta Mikulić, Matija Paripović, Tara Pavić, Donat Pečanić, Duje Pečanić, Karlo Sekula, Vito Vundać.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Plivački klub „Zadar“ je tu da Vam pokaže da i Vaše dijete može biti Superplivač! U trajanju od 15 sati organiziramo školu u kojoj nema ocjena.

U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača koja će započeti u listopadu na bazenu Višnjik. Za sve informacije i prijave u PK Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312320 i putem e-maila na [email protected] i [email protected]

Program obuke neplivača na bazenu Višnjik osmišljen je za djecu od punih 4 i pol godina starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook