Pojačan promet prema moru, bura kod Svetog Roka

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za I. skupinu vozila – za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Mjestimice u unutrašnjosti ima magle ili sumaglice, pa vozače pozivamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Pojačan je promet na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva u smjeru mora. Na naplati Lučko u oba smjera nema dužih čekanja.

‘Savjetujemo vozačima da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila’, poručuju iz HAK-a.

Za sav promet zatvorene su ceste:

DC29, na dijelu od Novog Golubovca do raskrižja državne ceste DC29 i lokalne ceste LC22016 za Stari Golubovec, DC502 Smilčić-Pridraga, ŽC5042 Višnjan-Tićan.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama: DC1 na dionici Sučević-Otrić kroz Otrić i u Kninu; DC2 u Vukovaru, u Kudeljarskoj ulici i Ulici Priljevo, DC66 na dionici Pula-Most Raša, na raskrižju s nerazvrstanom cestom za Radeki Polje u naselju Loborika i u naselju Marčana (do 17.kolovoza); DC206 Valentinovo-Petrovsko.

Od 13. kolovoza od 23,30 sati do 14. kolovoza do 05,00 sati izvanredni prijevoz tereta kretat će se relacijom: Slavonski Brod- Mile Budaka-Eugena Kumičića-Ul. Svetog Antuna-DC53-DC525-čvor Slavonski Brod zapad-A3-čvor Sredanci-A5-čvor Osijek-izlaz Osijek-Južna obilaznica (DC2)-Klisa-Trpinja-Vukovar-Trpinjska cesta-Kudeljarska ulica-Priljevo ulica-luka Vukovar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...