Prijavite se na prvo izdanje kviza „Memorijal Mirka Miočića“ 

Prvo izdanje otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića“ održat će se 30. rujna i 1. listopada 2017. godine u Zadru.

Pridružite se dvodnevnom natjecanju najboljih hrvatskih kvizaša u tri discipline: pojedinačni kviz, kviz parova i ekipni kviz. Pripremljen je program s ukupno 620 pitanja, pri čemu će natjecatelji koji će se okušati u svim disciplinama odigrati najmanje 460 pitanja, a oni najuspješniji koji bi se eventualno plasirali i u finale pojedinačnog (10 natjecatelja) i u finale ekipnog kviza (4 ekipe) odigrali bi čak 560 različitih pitanja.

Svi kvizovi, POJEDINAČNI KVIZ, KVIZ PAROVA I EKIPNI KVIZ,  su kvizovi općeg znanja i kulture i svi sadrže po 1 dodatno pitanje procjene koje se ne računa u rezultat kviza, a služi samo za određivanje poretka kod podjele mjesta.

Kompletan program, koji će biti objavljen vrlo skoro, kao i sve daljnje informacije bit će pravovremeno objavljivani na Facebooku u sklopu Eventa, a za sva pitanja i prijave pojedinaca, parova i ekipa javite se na [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...