Prodaje se Todorićeva jahta, a izložena će biti u Zadru

Agrokor prodaje jahtu na kojoj je ljetovala obitelj Todorić, a svi zainteresirani moći će je pogledati od utorka u Zadru, objavio je koncern kako prenose 24sata.

Jahta Riva 85 Opera nalazi se u sklopu Marine Zadar -Tankerkomerc na glavnom lukobranu na adresi Ivana Meštrovića 2, 23.000 Zadar, a Agrokor je još u svibnju najavio rasprodaju stvari koje nisu neophodne za poslovanje kocerna. Tako se očekuje i prodaja helikoptera Bell 427 VFR iz 2006. godine te više luksuznih automobila.

Vladin izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak u lipnju je kazao kako je velik interes za Todorićevu jahtu i helikopter.

– Začuđujuće, imamo jako puno interesa. I za helikopter i za jahtu – rekao je Ramljak, ali nije htio otkrivati ništa konkretno.

Podsjetimo, obitelj Todorić ljetovala je na jahti u vlasništvu tvrtke, kao i na još dva luksuzna plovila. Snimke iz 2006. godine koje su objavljene na javno dostupnoj internetskoj stranici pokazuju u kakvom je luksuzu uživala obitelj, a Todorićev stariji sin Ante u jednom trenutku kaže da je krstarenje savršeni spoj Konzuma i Jadrana.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...