Provaljeno u apartmane, dvije kuće, stan, automobil…

Jučer prijepodne, u Težačkoj ulici u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 78-godišnjaka te otuđio novac i sat vrijedne preko sto tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer prijepodne, u Ulici Vlatka Mačeka u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 68-godišnjaka te otuđio nekoliko stotina kuna.Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U srijedu poslijepodne, na Viru, nepoznati je počinitelj provalio u automobil u vlasništvu 38-godišnjaka te otuđio novčanik s novcem i dokumentima vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer poslijepodne, na Viru, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 41-godišnjaka te otuđio novac i zlatninu vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U srijedu poslijepodne, na Viru, nepoznati je počinitelj provalio u apartmane koje koriste 58 i 35-godišnjak te otuđio više tisuća kuna u domaćem i stranom novcu. Protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...