Val krađa

Provaljeno u dva stana, četiri kuće, kamp kućicu i dva apartmana, a krali su se brodovi, odjeća, vanbrodski motori…

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je jedanaest teških krađa i devetnaest krađa. Iz izvješća PU zadarske prenosimo sljedeće.

Teška krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Murvici Donjoj, Petrčanima, Biogradu, Dragama, Ninu i Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati su počinitelji provalili u dva stana, četiri kuće, kamp kućicu i dva apartmana te na štetu devet osoba otuđili novac, dokumente, nakit i prijenosno računalo, ukupne vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u čamac u vlasništvu 46-godišnjaka te otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Krađa

U proteklih nekoliko dana, u Molatu, Pakoštanima i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili gumeni čamac s vanbrodskim motorom u vlasništvu slovenskog državljanina te tri vanbrodska motora u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti oko pedeset tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Starigradu i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri mobitela u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili dvije torbe i četiri novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu šest osoba ukupne vrijednosti oko 20 tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji, otuđili dva bicikla u vlasništvu 16-godišnjakinje i 50-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio odjevne predmete vrijedne oko dvije tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Ulici Emanuela Vidovića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koriste njemački državljani, otuđio nakit i novac ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio odjevne predmete vrijedne oko dvije tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar