Provaljeno u dva stana, četiri kuće, kamp kućicu i dva apartmana, a krali su se brodovi, odjeća, vanbrodski motori…

Tijekom proteklog vikenda, na području PU zadarske, evidentirano je jedanaest teških krađa i devetnaest krađa. Iz izvješća PU zadarske prenosimo sljedeće.

Teška krađa

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Murvici Donjoj, Petrčanima, Biogradu, Dragama, Ninu i Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati su počinitelji provalili u dva stana, četiri kuće, kamp kućicu i dva apartmana te na štetu devet osoba otuđili novac, dokumente, nakit i prijenosno računalo, ukupne vrijednosti nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u čamac u vlasništvu 46-godišnjaka te otuđio vanbrodski motor vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Krađa

U proteklih nekoliko dana, u Molatu, Pakoštanima i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili gumeni čamac s vanbrodskim motorom u vlasništvu slovenskog državljanina te tri vanbrodska motora u vlasništvu više osoba ukupne vrijednosti oko pedeset tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru, Starigradu i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri mobitela u vlasništvu više osoba vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili dvije torbe i četiri novčanika s novcem i dokumentima u vlasništvu šest osoba ukupne vrijednosti oko 20 tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji, otuđili dva bicikla u vlasništvu 16-godišnjakinje i 50-godišnjakinje vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio odjevne predmete vrijedne oko dvije tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Ulici Emanuela Vidovića u Zadru, nepoznati je počinitelj iz apartmana koji koriste njemački državljani, otuđio nakit i novac ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u trgovačkom centru u Ulici Polačišće u Zadru, nepoznati je počinitelj iz trgovine u vlasništvu trgovačkog društva, otuđio odjevne predmete vrijedne oko dvije tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...