Radaš: “Odreknimo se kave ili kutije cigareta i pomozimo nabaviti opremu za zadarske i šibenske vatrogasce!”

Zvonimir Radaš, voditelj stranice “Vatrogasci – oni su naši heroji” pokrenuo je akciju prikupljanja novčanih donacija kako bi osigurali sredstva za kupnju opreme DVD-ovima na području Zadarske i Šibensko-kninske županije.

Potaknut sadašnjom situacijom uzrokovanom silnim požarima imam neizmjernu želju kao bivši vatrogasac pomoći mojim kolegama u nevolji, koji su svojim djelima bili izloženi neizmjerno velikoj opasnosti.

Naime, to su županije koje su najviše bile pogođene požarima u zadnjih 15-ak dana, a nastala situacija uzrokovala je veliku štetu na opremi (s kojom se inače oskudijeva).

Napomuo bih da će čitava akcija trajati mjesec dana i da će prikupljanje biti potpuno transparentno. Svaki sedmi dan objavljivat ću stanje donacija. Prilikom uplate vas molim da u komentaru napišete uplaćeno bez iznosa kako bi akcija bila što transparentnija. Za kraj pozivam sve Vas da se odreknete iznosa jedne kave ili kutije cigareta kako bi pomogli našim herojima koji su bili uz sve nas kad nam je bilo potrebno. Također pozivam banke da se odreknu transakcijske provizije prilikom uplata donacija, kazuje Radaš.

Donacije možete uplatiti na račun DVD Lišane Ostrovičke. Pri uplati potrebno je navesti u opis plaćanja da je DONACIJA.

Žiro račun: HR3024070001100088250

model:99

opis plaćanja: donacija za opremu

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...