Seksualne usluge nudili na jahtama i po apartmanima u okolici Zadra; Klijenti djevojkama plaćali i do 600 eura

Zadarska policija raskrinkala je slučaj prostitucije u sklopu kojeg je više osoba privedeno zbog organiziranja i pružanja seksualnih usluga na jahtama i u apartmanima.

Kriminalistička policija u Zadru završila je istragu protiv više osoba koje su organizirale i pružale seksualne usluge na području tog grada i u drugim dijelovima zemlje. Kako su izvijestili, za kazneno djelo organizacije prijavili su 25-godišnjaka, 26-godišnjaka i 34 četverogodišnjaka s područja Zadra te 29-godišnju srpsku državljanku koja je ujedno i prekršajno prijavljena jer je i davala seksualne usluge.

Uz nju su za prekršaj prijavljene još dvije strane i dvije hrvatske državljanke, koje su također pružale seksualne usluge. Sve se događalo tijekom nekoliko mjeseci, a klijenti su se s djevojkama nalazili na jahtama i u apartmanima.

Njihove usluge plaćali su između 300 i 600 eura, piše Net.hr.

Kad je riječ o “kolovođi”, doznajemo kako je odgovornost između onih koji su prostituciju organizirali podijeljena.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...