Spektakl hrvatskog finala urnebesnog natjecanja “City Games” na Viru

Nakon organizacije četvrtfinalnih natjecanja i prošlogodišnjeg hrvatskog polufinala na borilištima uz Muja i na Trgu svetog Jure, otok Vir dočekao je i spektakl velikog hrvatskog finala „City Games“! U četvrtak 10. kolovoza od 19 sati i 30 minuta nekadašnje „Jadranske igre“ dat će odgovor na pitanje: koja će momčad iz Hrvatske sudjelovati na utakmicama međunarodnog polufinala zakazanog za 24. i 27. kolovoza u Beogradu i potom na velikom glamuroznom finalu 2. rujna u Biogradu na moru? Mi bismo željeli da to bude momčad „Vira“, ali zadatak neće biti nimalo lagan – s druge strane bit će pobjednici challengera održanih u Belišću, Šibeniku, Okrugu, Malinskoj i Novalji. Šest najboljih za jedno mjesto koje vodi prema međunarodnom polufinalu natjecanja momčadi iz 12 europskih zemalja.

„Ovogodišnje finale moglo bi biti najuzbudljivije ikad! U finalu imamo nove momčadi željne dokazivanja, kao i veterane koji dugo čekaju na svoju priliku“, kazao je autor projekta Miroslav Krzyk. Kada govorimo o Viru kao domaćinu natjecanja, odnosno Općini Vir i destinacijskoj menadžment kompaniji „Vir turizam“ koji se uz „Adria events“ javljaju u ulozi suorganizatora, Krzyk je birao riječi:

„Atmosfera na Viru je uvijek odlična s raspoloženim navijačima, tako da sam siguran kako nas čeka jako lijepa večer prepuna uzbuđenja i dobre zabave. To je najbolja pozivnica svima da dođu na finale i uživaju u City Games“, kazao je.

Osma uzastopna sezona, stotine igrača i na desetine megdana u letećem vaterpolu, vodenoj košarci ili spašavanju turistkinja, pršuta i vesla. Vrijeme je za veliku hrvatsku završnicu: otok Vir, 10. kolovoza od 19 sati i 30 minuta.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...