Stipe Miočić: “Želite nešto zanimljivije od borbe Mayweathera i McGregora?”

Stipe Miočić, američki UFC borac hrvatskih korijena, porijeklom iz Rtine, još je jednom na borbu izazvao britanskog boksača Anthonyja Joshuu. Poziv je objavio na svojemu Twitteru nakon završetka ‘borbe stoljeća’ između nikad poraženog boksača Floyda Mayweathera i dvostrukog UFC šampiona Conora McGregora. Iako je ta borba nekima bila jasan znak kako jedan MMA borac nema većih izgleda protiv profesionalnog boksača na njegovu terenu, Miočić i dalje nije uvjeren i želi se okušati u razmjeni udaraca s trenutnim prvakom svijeta u boksačkoj teškoj kategoriji.

Želite uzbudljiviju borbu? Dva najbolja teškaša u svijetu. Anthony Joshua, idemo. Neka te ne bude strah, prijatelju, napisao je Miočić na svojemu Twitter računu.

Odgovor britanskog boksača još nije stigao, no nadamo se da će napokon biti potvrdan kako bismo svjedočili još jednoj borbi između snage i tehnike. Naime, meč Mayweathera i McGregora bio je sve samo ne dosadan, a pokazao je i to kako jedan MMA borac uistinu može dugo parirati profesionalnom boksaču i neporaženom prvaku. Može li to i Stipe kao teškaš? Nadamo se da ćemo doznati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...