Suzuki automobili rađeni su po mjeri maloga čovjeka; Provjerite zašto su najpopularniji!

Istok kugle zemaljske odavno je poznat po proizvodnji kvalitetnih, pristupačnih i pouzdanih automobila primamljivog dizajna, a japanski auto-moto div Suzuki važan je dio tog biranog društva. Prema stručnim procjenama Suzuki se nalazi među deset najvećih proizvođača automobila u svijetu, a odraz toga su i zavidni prodajni rezultati koje njihova vozila ostvaruju, ne samo u svijetu, već i kod nas. Primjerice, Suzuki Vitara već duže vrijeme vlada svim ljestvicama najprodavanijih privatnih automobila u Hrvatskoj, a kako stvari stoje teško je da će ga itko u skorije vrijeme skinuti s trona.

No, u čemu je tajna? Zašto je Suzuki nova omiljena marka automobila kod hrvatskih vozača?

– Kupcima je uvijek najbitnija kvaliteta kod svega što kupuju, a u svijetu automobila Suzuki pruža najbolji omjer cijene i kvalitete. Ono s čime se ponosimo je upravo činjenica da su te kvalitete kod naših automobila prepoznali privatni kupci, fizičke osobe koje pomno biraju što kupuju. Obični ljudi čine preko pedeset posto hrvatskog tržišta i to je onaj njegov ključan dio kojemu je prvi izbor upravo Suzuki, kažu nam iz ATT-a Suzuki, ovlaštenog partnera tvrtke Suzuki s adresom u Splitu.

Suzuki Vitara

Osim u cijeni, odnosno kvaliteti, tajna dobre prodaje Suzuki vozila je i u posebnim ponudama kakve se mogu pronaći kod ATT-a Suzuki. Naime, automobile marke Suzuki možete nabaviti po raznoraznim akcijama koje će najprimamljivije biti upravo malome čovjeku u potrazi za kvalitetnim i pouzdanim automobilom.

Primjerice, novi Suzuki S-Cross, zvjerka na četiri kotača koja objedinjuje najbolje karakteristike limuzine, monovolumena i SUV-a, nalazi se na posebno primamljivoj akciji. Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Naravno, i bez ikakvih dodatnih, skrivenih troškova. Više o ovoj primamljivoj ponudi za Suzukijeva ‘čistokrvnog mješanca’ možete provjeriti OVDJE.

Suzuki SX4 S-Cross

Ako niste zainteresirani za kupnju novoga automobila, a rabljena vozila za vas su prevelika lutrija, ATT Suzuki nudi široku ponudu testnih vozila na posebnoj akciji, odnosno po jedinstvenom načinu plaćanja. Suzukijevi primamljivi testni automobili poput Swifta, Balena ili Crossa mogu biti vaši već od 30 tisuća kuna, u potpunosti bez kamate i bez banke na način da polovicu cijene platite odmah, a drugu polovicu tek nakon godine dana! Nabaviti svoj automobil nikada nije bilo lakše i prihvatljivije.

Također, valja napomenuti kako je testna Vitara dostupna po nevjerojatnoj cijeni od samo 122 tisuće kuna, a istaknut ćemo i da se uz Suzukijeva testna vozila u ATT Suzuki potpuno besplatno dobiva i plaćena registracija do isteka, osiguranje i plaćen godišnji porez na kupljenom vozilu!

Suzuki Baleno

Zainteresirani? Ako ste poput nas, već ste posjetili ATT Suzuki na mrežnoj stranici www.suzuki-split.hr i otkrili brojne druge ponude na njihove rabljene, testne i nove automobile te provjerili sve načine financiranja koji su vam dostupni. Suzuki – pravi automobil za treće tisućljeće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...