Svratite do Sukošana na zanimljiva i raznovrsna događanja čiji su vrhunac Trke Tovarov!

U Općini Sukošan ovaj se tjedan, odnosno njegov ostatak, planiraju raznovrsna i zanimljiva, krajnje popularna i posjećena događanja.

Danas, u četvrtak 3. kolovoza, s početkom u 20:30 sati na Trgu Gornja vrata održat će se iznimno popularna Ribarska feštica. Već u subotu na Trgu Ruševac proslavit će se Dan domovinske zahvalnosti da bi u nedjelju bile održane popularne “Trke Tovarov – 49. memorijal Kenje Vijole – noćna utrka”.

Uz defile i ples tovara, polufinalnu i finalnu utrku, održat će se i niz tradicionalnih igara. Očekuje vas bogata ponuda domaćih jela i pića te zabava uz Bepa Matešića, Davida Ricova i grupu Kanela. Ulaznica, odnosno kupon lutrije je 10 kuna, a nagrada je slasna – pršut.

Svakako navratite do Sukošana.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...