Tko će biti sljedeći Miočićev protivnik u UFC-u i može li mu ugroziti titulu najboljeg?

S 213 centimetara Nizozemac Stefan Struve jedan je od najviših boraca svijeta. Jedan od samo dva čovjeka koji su uspjeli pobijediti Stipu Miočića. Struve i Aleksandar Volkov predvode priredbu u Roterdamu 2. rujna.

– Borac koji je pobijedio Stipu Miočića našeg Hrvata u UFC-u. Ja se nadam da će Struve odnijeti tu pobjedu i iskoristiti to mjesto izazivača i borbu ponovno sa Stipom i da Stipe vrati poraz od Struvea, rekao je stručni sukomentator Nove TV Igor Pokrajac za Gol.hr

Miočić pak želi, sasvim zasluženo, novi ugovor i puno veće gaže za svoje mečeve. Cain Velasquez je želja mnogih kao protivnik, ali po mnogima i tu sve ovisi samo o Stipi…

– Tko god stane ispred njega u ovom trenutku, samo je drugi čovjek iza Stipe. Bili to Ngnanu ili Cain, Stipe će uzeti tu pobjedu i ostati prvak, rekao je Pokrajac.

Moćni miš Demetrius Johnson također će u oktogon u rujnu protiv Raya Borga. Ima čak 12 pobjeda zaredom.

– Ima taj rekordni niz obrana pojasa. Nažalost, nije dovoljno cijenjen. Borac koji je pokazao koliko vrijedi. Za mene osobno on je jedan od najboljih pound for pound boraca u UFC-u, rekao je Pokrajac.

Jedan od najvećih trash talkera UFC-a Michael Bisping u oktogon će protiv legendarnog GSP-a Georges St-Pierrea koji se vraća iz mirovine nakon tri godine.

– Koliko je GSP trenirao, koliko se spremao, koliko je zahrđao, vidjet ćemo tek u borbi, rekao je Pokrajac.

Spustile su se zavjese nakon borbe Connora McGregora i Floyda Mayweathera i svi čekaju idući potez Irca.

On je borac slobodne borbe u kojoj koristi sva svoja oružja. Večeras je mogao koristiti samo svoje ruke. Bio je odličan večeras. Nema što dokazivati, ali volio bi da ostane u slobodnoj borbi, rekao je Dana White.

Za našeg stručnog sukomentatora nema dvojbi. McGregora želi vidjeti protiv ovog dvojca.

– I sam je Connor zapravo rekao da bi se sa Nurmagomedovom borio u Rusiji. Nurmagomedov u Rusiji i Edgar u Americi, to bi bilo dobro, zaključio je Pokrajac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...