U dva dana zadarskoj policiji prijavljeno razbojništvo, devet provala i dvadeset krađa

Tijekom protekla dva dana, na području PU zadarske, evidentirani su razbojništvo, devet teških krađa i dvadeset krađa.


Razbojništvo

U ponedjeljak, oko 21 sat, u Murvici Donjoj, nepoznati je maskirani počinitelj došao u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju vatrenim oružjem, od 28-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Teška krađa

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Vrsima, Vrani i Ugljanu, nepoznati su počinitelji provalili u tri kuće, tri apartmana i stan koje koriste hrvatski i strani državljani te otuđili televizor, mobitel, novac i nakit ukupne vrijednosti više od sto tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Privlaci i Kalima, nepoznati su počinitelji provalili u trgovine u vlasništvu poljoprivrednih zadruga te otuđili razne artikle. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Krađa

Tijekom proteklog tjedna, u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru, nepoznati je počinitelj, s klupe otuđio kameru u vlasništvu britanskog državljanina vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, u Kalima i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri bicikla u vlasništvu stranih i hrvatskih državljana vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Biogradu, Vrsima i Ninu, nepoznati su počinitelji otuđili tri novčanika i pet torbi s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupno vrijednih oko 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili dva mobitela u vlasništvu stranih državljana vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, u Zadru, Salima i Sukošanu, nepoznati su počinitelji, iz sobe koju koristi američki državljanin i dvije kuće u vlasništvu hrvatskih državljana, otuđili dokumente, dva prijenosna računala, dvije kamere, nakit i novac ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio skuter Kymco u vlasništvu 44-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj otuđio VW Golf (SK) u vlasništvu 30-godišnjaka vrijedan 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj, s motora u vlasništvu finskih državljana, otuđio dvije kacige vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...