Kriminalni val

U dva dana zadarskoj policiji prijavljeno razbojništvo, devet provala i dvadeset krađa

Pixabay/ZARAPIX
Tamni način

Tijekom protekla dva dana, na području PU zadarske, evidentirani su razbojništvo, devet teških krađa i dvadeset krađa.


Razbojništvo

U ponedjeljak, oko 21 sat, u Murvici Donjoj, nepoznati je maskirani počinitelj došao u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te uz prijetnju vatrenim oružjem, od 28-godišnje zaposlenice otuđio nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Teška krađa

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Vrsima, Vrani i Ugljanu, nepoznati su počinitelji provalili u tri kuće, tri apartmana i stan koje koriste hrvatski i strani državljani te otuđili televizor, mobitel, novac i nakit ukupne vrijednosti više od sto tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog tjedna, u Privlaci i Kalima, nepoznati su počinitelji provalili u trgovine u vlasništvu poljoprivrednih zadruga te otuđili razne artikle. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Krađa

Tijekom proteklog tjedna, u Perivoju Vladimira Nazora u Zadru, nepoznati je počinitelj, s klupe otuđio kameru u vlasništvu britanskog državljanina vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U ponedjeljak, u Kalima i Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili četiri bicikla u vlasništvu stranih i hrvatskih državljana vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Zadru, Biogradu, Vrsima i Ninu, nepoznati su počinitelji otuđili tri novčanika i pet torbi s novcem i dokumentima u vlasništvu više osoba ukupno vrijednih oko 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, na Poluotoku u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili dva mobitela u vlasništvu stranih državljana vrijedna nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U protekla dva dana, u Zadru, Salima i Sukošanu, nepoznati su počinitelji, iz sobe koju koristi američki državljanin i dvije kuće u vlasništvu hrvatskih državljana, otuđili dokumente, dva prijenosna računala, dvije kamere, nakit i novac ukupne vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, u Biogradu, nepoznati je počinitelj otuđio skuter Kymco u vlasništvu 44-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer u Sv. Filipu i Jakovu, nepoznati je počinitelj otuđio VW Golf (SK) u vlasništvu 30-godišnjaka vrijedan 20-ak tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati je počinitelj, s motora u vlasništvu finskih državljana, otuđio dvije kacige vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar