U novom spotu Borisa Rogoznice glumi lijepa SDP-ovka: “Ne može Doris u baš svaki spot”

Pjevač, diplomirani ekonomist i muž Doris Pinčić Rogoznice, Boris Rogoznica ima novu pjesmu “Neponovljiva” i spot za nju.

“Neponovljivu” je u spotu utjelovila bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak, koja je u jednom trenutku napustila Hrvatsku i preselila se u Irsku. Potom se vratila i učlanila u SDP, no na izborima nije postigla uspjeh.

Onima koji su komentirali da mu je supruga ljepša, Boris je galantno odgovorio: “Lipe su obe, a Doris ne može u baš svakom spotu biti”.

Rogoznica se ovog ljeta našao u medijima kad je pružio podršku Bruni Šimleši u borbi protiv Lidije Bačić, Nives Celzijus, Maje Šuput i drugih dama s estrade koje na Instagramu objavljuju razgolićene fotografije. Nakon što se našao na udaru zbog roga, Rogoznica se ispričao damama te našalio na svoj račun.

“Novi izgled moje vizitke. Miji čestitke na Splitskom festivalu. Curama iskrene isprike na javnoj prozivci. P.s. da je muž biti lako, bio bi on svako! Odo na more”, napisao je Rogoznica ispod fotke posjetnice na kojoj stoji titula “muž od Doris Pinčić”, donosi Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...