U subotu se čisti podmorje Novalje, nastupa Zorica Kondža, a prikupljaju se i sredstva za zadarsku pedijatriju

Tradicionalna Eko akcija čišćenja podmorja novaljskog akvatorija i priobalnog područja  održava se u subotu 2. rujna od ranih jutarnjih sati te traje cijeli dan. Očekuje se veći broj ronioca iz cijele Hrvatske koji se tradicionalno odazovu na eko akcije koje se u Novalji održavaju minimalno dva puta godišnje.

U večernjim satima, nakon provedene Eko akcije, organizirana je tradicionalna Otočna večer na kojoj će nastupiti pjevačka diva Zorica Kondža, dok će gastro ponuda biti obogaćena raznim otočnim delicijama. Akcija ima i humanitarni karakter te će sav prihod od prodaje biti namijenjen zadarskoj bolnici, odjelu pedijatrije.

Eko akciju organiziraju  Sportsko ribolovno društvo „Luc“, Lovačko društvo „Jarebica“ , ronilački klub „Dupin“ iz Novalje uz potporu ostalih udruga, kao i Grada Novalje te Turističke zajednica Grada Novalje.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...