U Tkonu održan 3. Susret otočnih klapa

Kod crkve Sv.Ante Opata u Tkonu ovu subotu 26.08. održao se 3.Susret otočnih klapa.

Na susretu je nastupalo 9 klapa i to klapa “Čuvita” s otoka Šolte, klapa “Puntadura” iz Vira, klapa “Kanica” iz Tkona, klapa “Vongola” iz Rijeke, klapa “Certissa” iz Đakova, klapa “Drniš” iz Drniša, klapa “Prvi komin Snježanin” iz Zagreba, klapa “Zikva” iz Pašmana i klapa “Školji” iz Tkona.

U uvodnoj pozdravnoj riječi svim posjetiteljima obratio se Goran Mušćet načenik Općine Tkon koji su ujedno pokovitelji susreta uz generalnog sponzora TZ Općine Tkon.

Na 3.Susretu otočnih klapa kao gost večeri prisustvovao je Nikola Cecić-Karuzić načelnik Općine Šolta.

Cjelovečernji program uz odličan nastup klapa i ugodan diskretan scenski ambijent pružao je posebnu atmosferu  velikom broju posjetitelja koji su pozorno slušali i uživali u izvježbanim glasovima svih klapa te na kraju zajedno sa svim učesnicima programa zapjevali pjesmu Vinka Coce “Ribari” koju su posvetili Krunoslavu Radoviću.

Organizatori ove manifestacije bila je klapa “Školji”  a voditelj programa Branka Pelicarić iz Radia BnM.

Ovim putem klapa “Školji” zahvaljuje se mnogobrojnim sponzorima 3.Otočnog susreta klapa te srdačno pozdravljaju sve klape do slijedećeg susreta u Tkonu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...