sezona krađe

Ukraden Alfa Romeo, nakit, novac, mobitel, novčanik, odjeća…

Arhiva/ZARAPIX
Tamni način

U nedjelju, u parfumeriji u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Biogradu, Privlaci i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji iz bungalova, kampkućice i apartmana koje koriste strani državljani otuđili nakit i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, na Putu Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Alfa Romeo u vlasništvu 27-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u trgovini u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili odjeću vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanik i torbu s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz torbe u vlasništvu 64-godišnjaka otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na plaži u Viru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 16-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar