Ukraden Alfa Romeo, nakit, novac, mobitel, novčanik, odjeća…

U nedjelju, u parfumeriji u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio parfeme vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u Biogradu, Privlaci i Pakoštanima, nepoznati su počinitelji iz bungalova, kampkućice i apartmana koje koriste strani državljani otuđili nakit i nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

U nedjelju, na Putu Pudarice u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio Alfa Romeo u vlasništvu 27-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U proteklih nekoliko dana, u trgovini u Ulici akcije Maslenice u Zadru, nepoznati su počinitelji otuđili odjeću vrijednu nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, u Zadru i Viru, nepoznati su počinitelji otuđili novčanik i torbu s novcem i dokumentima u vlasništvu tri osobe ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatih počinitelja podnose se kaznene prijave Državnom odvjetništvu.

Jučer, na Narodnom trgu u Zadru, nepoznati je počinitelj, iz torbe u vlasništvu 64-godišnjaka otuđio više tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Jučer, na plaži u Viru, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel u vlasništvu 16-godišnjakinje vrijedan nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...